Overslaan naar content

Lankhof is al 35 jaar een werkgever voor monteurs in beveiliging en telecom

Monteurs zijn bij ons lid van de Lankhof familie

Al 35 jaar is Lankhof een begrip in de regio. Als familiebedrijf zijn wij de specialist van beveiliging en telecom in de Achterhoek. Met 18 medewerkers zorgen we elke dag voor de beste service en dienstverlening aan onze klanten. Iedereen telt mee in ons bedrijf, jij dus ook!

Van wakeren monteurs

Opleiding en inwerken vinden wij vanzelfsprekend

Vakkennis en opleiding voor jou

Als monteur beveiliging en telecom kun je bij ons verschillende trainingen volgen om je technische kennis uit te breiden: - MBV monteur beveiligingstechniek en TBV technicus beveiligingstechniek. - IDB installatiedeskundige brandmeldsystemen. - ODB onderhoudsdeskundige brandmeldsystemen en PDB projecteringsdeskundige brandmeldsystemen. - Installatiedeskundige camerasystemen en projecteringsdeskundige camerasystemen.

Een gedegen inwerkperiode

Nieuwe monteurs krijgen een vak volwassen monteur als buddy in de eerste periode en lopen, afhankelijk van ervaring, ongeveer twee maanden mee met deze collega. Daarna ga je de eerste zelfstandige klussen (onder begeleiding) uitvoeren. Een inwerkperiode van 6 - 12 maanden is voor ons normaal. Daarna ga je mee draaien in de bereikbaarheidsdienst.

Wij helpen jou om je weg te vinden in ons bedrijf, bij onze klanten en om onze producten goed te leren kennen.

Onze vacatures

ZZP Elektromonteur (beveiligingstechniek)
Op locatie
  • Aalten, Gelderland, Nederland

Weinig reistijd, samenwerken en doorgroeien, dit vind je bij Lankhof

Klein bedrijf in omvang, groot in service

Lankhof heeft 18 werknemers, waarvan 10 monteurs en 8 binnendienst medewerkers. Wij hebben alle kennis in huis om onze klanten hoogwaardige oplossingen op het gebied van beveiligingssystemen, zakelijke telefonie inclusief mobiele telefonie, WiFi 6, ICT en internet toegang te leveren en te onderhouden.

Weinig reistijd want je werkt in de regio

Onze klanten zijn gevestigd in de regio van ons bedrijf, dus jouw reistijd als monteur is gering. Als je bij ons werkt krijg je een auto, telefoon, laptop en goed gereedschap tot je beschikking. En je werkt alleen met hoogwaardige merken. Naast het afwisselende werk kun je bij ons jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien door je technische vakkennis uitbreiden.

Samenwerken vinden wij belangrijk

Ruim 35 jaar geleden opgericht en nog altijd een begrip op het gebied van beveiliging en telecom in de Achterhoek. Iedereen doet er bij ons toe. Bij een storing binnen of buiten werktijden zijn er altijd collega’s bereikbaar om jou als monteur telefonisch te begeleiden. Zo lossen we samen calamiteiten op en helpen we elke dag als team onze klanten.

Wil jij doorgroeien? Geen probleem!

Wij hebben technisch talent van alle niveaus in huis en nodig, dus doorgroeien kan altijd. Leerling monteur, monteur, hoofdmonteur, servicemonteur, servicetechnicus, projectleider, adviseur / verkoper beveiligingstechniek, afhankelijk van je ervaring start je in één van deze functies en stippelen we samen een carrière pad voor jou uit.

Bij Lankhof is geen dag hetzelfde, dit maakt het werk extra aantrekkelijk.

Dagelijks ben ik bij onze klanten te vinden om mijn werkzaamheden uit te voeren. Van particulieren tot grote fabriekshallen, er is volop variatie. Mijn werkdag begint meestal met een gesprek over de werkzaamheden met de eindklant onder genot van een kop koffie. Op zijn tijd een gezamenlijk uitje met een hapje en drankje hoort daar natuurlijk ook bij. Dit maakt het voor mij de familiecultuur bij Lankhof beveiliging en telecom.

Micha Vogelsang, Monteur beveiliging & telecom installaties, 5 jaar werkzaam bij Lankhof beveiliging en telecom

Wat kun je verwachten als je bij ons solliciteert?

Stap 1: Kennismaking met onze recruiter?

Als jij interesse hebt in het werken bij ons of een sollicitatie via de site stuurt, zal de onze Recruiter Corrina Scheepmaker binnen twee werkdagen contact met je opnemen. Je krijgt dus snel een reactie en als er een match op papier is wordt je uitgenodigd voor een eerste online kennismaking via Teams.

Stap 2: Gesprek bij ons op kantoor

Na de online kennismaking nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo kun je de sfeer bij ons proeven, medewerkers spreken en een goed beeld krijgen van het werk bij Lankhof.

Stap 3: Proefdraaien voordat je ‘ja’ zegt?

Geen probleem. We regelen graag dat je met een monteur een ochtend of middag kan meelopen. Zodat je zelf in de praktijk kan zien en ervaren hoe het is om bij onze klanten aan het werk te gaan.

Stap 4: Aanbod en contract

Een lange selectieprocedure is wat ons betreft niet nodig. Als we allebei na de voorgaande drie stappen enthousiast zijn, krijg jij van ons een aanbod per e-mail. Na jouw akkoord gaan we het contract opmaken en maken we er een feestlijke tekenmoment van bij ons op kantoor. Zo verwelkomen wij onze nieuwe Lankhof familie leden'.

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Dat betekent niet dat wij geen passende uitdaging voor je hebben. Als je interesse hebt om bij ons te werken ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen met onze recruiter Corrina Scheepmaker. Zij is bereikbaar via mail, Whatsapp en telefoon: c.scheepmaker@bpn-groep.nl of telefoonnummer 06-42112487. Ook na ontvangst van jouw open sollicitatie krijg je binnen 2 werkdagen een reactie. Wij horen graag jouw verhaal over je opleiding en loopbaan. Samen bekijken we of er mogelijkheden bij Lankhof zijn die passen bij jouw interesse en ambitie.

Bij Lankhof is plek voor technisch talent als monteur in beveiliging of telecom!