Overslaan naar content

BpN groeit met technische talenten

Ontdek hoe jij als beveiligingsmonteur de deuren opent naar persoonlijke groei en projecten met technische uitdagingen.

Word jij onze Beveiligingsheld!

Bij BpN ben je niet zomaar een monteur, je bent een heel belangrijke speler in ons team. Zo draag je met jouw technische kennis en ervaring bij aan de veiligheid en het welzijn van onze klanten op diverse locaties.

Kom je bij ons werken?

BpN werkenbij monteurs

Technisch succes begint hier, ontdek wat wij jou bieden:

Vrijheid

Parttime werken? Mogelijk vanaf 32 uur in de week. Je hebt ook de flexibiliteit om je werk zelf in te delen.

Klanten

Domino's Pizza is een tevreden klant, net als Shurguard, diverse auto-dealers, winkels, kantoren en distributiecentra.

Vakkennis

Opleidingen, wat denk je van je MBV/TBI? Coaching en begeleiding on the job en vaktechnische cursussen!

Onze vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Waarom kandidaten voor ons kiezen

Storingsdiensten wel of niet?

Storingsdiensten draaien vindt niet elke technisch specialist en monteur fijn. Dat begrijpen wij, dus is het bij ons optioneel. Jij kiest dus zelf of je storingsdiensten loopt of niet. Zo heb je invloed op jouw eigen rooster en werkgeluk.

Onze open cultuur

Bij BpN gaan we open en eerlijk met elkaar om. Jouw mening wordt gewaardeerd en wij staan open voor feedback om te verbeteren. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, openheid en persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent volop groeimogelijkheden voor jou. Zo groeien we samen in het vak en met ons bedrijf.

Flexibiliteit en vrijheid

Als technicus parttime werken? Bij ons kan dit. Geen probleem! Wij zijn van mening dat flexibiliteit je vrijheid en een betere balans in je werk- en privéleven geeft. Daarom krijg jij bij ons de mogelijkheid om parttime te werken vanaf 32 uur in de week. En we gaan nog een stap verder. Je hebt ook de flexibiliteit om je werk zelf in te delen en de ruimte om projecten eventueel bij te stellen tijdens een installatieklus. Jij bent tenslotte onze technisch specialist en wij vertrouwen op jou.

Jouw ontwikkeling en groei

Je krijgt de kans om technische opleidingen zoals MBV/TBI te volgen. Wij volgen de laatste trends en houden jouw kennis up-to-date. Ieder jaar testen wij de nieuwste technieken en passen deze toe binnen onze projecten. Wij zijn als bedrijf aangesloten bij Alarmgroep Nederland. De techniekdagen die zij organiseren ga jij natuurlijk naar toe. Net als dat je deel uitmaakt van onze toolbox middagen. Ben je net begonnen in het vak? Geen probleem, wij hebben veel ervaren monteurs in huis die jou graag coachen en begeleiden!

Sollicitatie

procedure

Gesprek met onze recruiter

Onze Recruiter Corrina Scheepmaker zal binnen 2 dagen contact met je opnemen voor een eerste online kennismaking via Teams. Dit is een informeel gesprek om je te leren kennen en om te kijken waar jij echt blij van wordt.

Kennismaking op kantoor

Na het gesprek met Corrina willen wij jou graag welkom heten bij ons op kantoor in Baarn. Je hebt dan een gesprek met mede eigenaar Remon van Rijn.

Dagje meedraaien kan

Uiteraard mag je ook een middag meewerken, zodat je kan zien en voelen hoe het is om bij onze partner te werken. Dit is iets wat je zelf beslist en waar wij je zeker bij supporten.

Een aanbod voor jou

Als we na de gesprekken beiden enthousiast zijn krijg je van ons een voorstel per e-mail. Uiteraard krijg je tijd om over ons aanbod na te denken en vragen te stellen. Ga je akkoord en kies je voor ons? Dan krijg je direct het contract en kan je kiezen om te tekenen bij ons op kantoor of digitaal. Wij kijken er naaruit om je te ontmoeten en de selectiegesprekken met je te voeren. Jij ook?

Wat doet BpN

Zien wat wij doen en hoe wij werken? In de video vertellen wij je hierover.

Staat je vacature er niet tussen?

Bij BpN geloven we dat niemand in een hokje past. Ook technische talenten niet. Als jouw ideale functie niet tussen onze open vacatures staat, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Het voordeel van een open sollicitatie

Bij BpN omarmen we diversiteit en zijn we altijd op zoek naar collega's die ons team kunnen versterken. Open sollicitaties geven ons de kans om met jou kennis te maken en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Hoe werkt een open sollicitatie

Het is eenvoudig! Druk op onderstaande button en laat je gegevens achter. Uiteraard mag je ons ook mailen, bellen of een Whatsapp sturen naar Corrina Scheepmaker, c.scheepmaker@bpn-groep.nl of telefoonnummer 06-42112487.

Binnen 2 werkdagen een reactie

Na ontvangst van jouw open sollicitatie, gaan we deze zorgvuldig bekijken. Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op om je wensen en de mogelijkheden bij ons door te spreken.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou

We luisteren graag naar jouw verhaal en kijken ernaar uit om samen te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou liggen binnen onze organisatie.

Laat jouw talent niet onopgemerkt blijven.

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van het BpN-avontuur!