Overslaan naar content

Altijd plek voor (technisch) talent!

Ontdek hoe jij als nieuwe collega de deuren opent naar persoonlijke groei en projecten met technische uitdagingen.

Word onze nieuwe collega!

Er zijn allerlei redenen om te werken bij Automatic Signal: de mooie projecten, de onderlinge sfeer, de we-gaan-ervoor-mentaliteit

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en ons team te versterken?Automatic Signal werkbij monteurs technici

Technisch uitgedaagd worden begint hier, ontdek wat wij jou bieden:

Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling; toegang tot ons gedegen online Mflix Academy een trainingsplatform en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. BBL-trajecten staan wij ook voor open.

Onze markten

Uitdagende en diverse klanten, zoals de zakelijke markt zoals bedrijven, kantoren, winkels, maar ook musea, overheidsgebouwen, onderwijsinstellingen en particulieren.

Complex projecten

Wij zijn expert in de meer complexe beveiligingsprojecten. Voor een groot aantal topklanten maken wij maatwerkinstallaties. Daarbij spelen ICT en cyberveiligheid een steeds grotere rol.

Onze vacatures

Waarom kandidaten voor ons kiezen

Flexibiliteit en vrijheid

Als technicus parttime werken? Bij ons kan dit. Geen probleem! Wij zijn van mening dat flexibiliteit je vrijheid en een betere balans in je werk- en privéleven geeft. Daarom krijg jij bij ons de mogelijkheid om parttime te werken vanaf 32 uur in de week. En we gaan nog een stap verder. Je hebt ook de flexibiliteit om je werk zelf in te delen en de ruimte om projecten eventueel bij te stellen tijdens bijvoorbeeld een installatieklus. Jij bent tenslotte onze technisch specialist en wij vertrouwen op jou.

Jouw ontwikkeling en groei

Gedegen vakkennis is belangrijk voor ons bedrijf. Met de Mflix Academy biedt Automatic Signal je een kans om jezelf te ontwikkelen en je persoonlijk leiderschap een boost te geven. Omdat werk nu eenmaal meer is dan ‘alleen maar’ werk. We willen graag dat jij er ook voldoening en werkplezier uit haalt en dat je, samen met je collega’s of je team, het beste uit van jezelf kunt laten zien. Sta je aan het begin van je technische carrière? Dan is een BBL-traject misschien wat voor je

Bedrijfsprincipe SAVE

Automatic Signal investeert niet alleen in vakmanschap en kennis en kunde van de medewerkers maar ook in het aanleren van professionele vaardigheden zoals het nemen van eigen verantwoordelijkheid en integer handelen.

SAVE staat voor:

* 5-sterren Service * Ambitieus * Vakkundig * Eigen verantwoordelijkheid

Dit zijn de vier pijlers, de kernwaarden, van de Automatic Signal bedrijfscultuur. Op diverse manieren wordt zowel top-down als bottom-up gewerkt aan het bereiken en borgen van een SAVE cultuur.

Onze klanten

Wij bieden maatwerk en geïntegreerde systemen voor diverse markten. Voor de zakelijke markt streven we naar efficiënte bescherming van kantoor-, retail- en bedrijfsfaciliteiten. Overheids- en onderwijsinstellingen vertrouwen op onze geavanceerde technologieën voor kritieke beveiligingstoepassingen. Onze expertise in het beschermen van waardevolle kunstwerken maakt musea veiliger en tot slot bieden we particulieren een veilig gevoel met slimme systemen voor woonhuisbeveiliging.

Sollicitatie

procedure

Gesprek met onze recruiter

Onze Recruiter Corrina Scheepmaker zal binnen 2 dagen contact met je opnemen voor een eerste online kennismaking via Teams. Dit is een informeel gesprek om je te leren kennen en om te kijken waar jij echt blij van wordt.

Kennismaking op kantoor

Na het gesprek met Corrina willen wij jou graag welkom heten bij ons op kantoor in Rijsenhout. Je hebt dan een gesprek met een manager en met onze HR Manager Wahida Kasiemkhan.

Dagje meedraaien kan

Uiteraard mag je ook een middag meewerken, zodat je kan zien en voelen hoe het is om bij onze partner te werken. Dit is iets wat je zelf beslist en waar wij je zeker bij supporten.

Een aanbod voor jou

Als we na de gesprekken beiden enthousiast zijn krijg je van ons een voorstel per e-mail. Uiteraard krijg je tijd om over ons aanbod na te denken en vragen te stellen. Ga je akkoord en kies je voor ons? Dan krijg je direct het contract en kan je kiezen om te tekenen bij ons op kantoor of digitaal. Wij kijken er naaruit om je te ontmoeten en de selectiegesprekken met je te voeren. Jij ook?

Wat doet Automatic Signal

Zien wat wij doen en hoe wij werken? In de video vertellen wij je hierover.

Staat je vacature er niet tussen?

Bij Automatic Signal geloven we dat niemand in een hokje past. Als jouw ideale functie niet tussen onze open vacatures staat, nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Het voordeel van een open sollicitatie

Bij Automatic Signal omarmen we diversiteit en zijn we altijd op zoek naar collega's die ons team kunnen versterken. Open sollicitaties geven ons de kans om met jou kennis te maken en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Hoe werkt een open sollicitatie

Het is eenvoudig! Druk op onderstaande button en laat je gegevens achter. Uiteraard mag je ons ook mailen, bellen of een Whatsapp sturen naar onze Interim Recruiter, Corrina Scheepmaker.

c.scheepmaker@castellumsecurity.nl of telefoonnummer 06-42112487.

Binnen 2 werkdagen een reactie

Na ontvangst van jouw open sollicitatie, gaan we deze zorgvuldig bekijken. Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op om je wensen en de mogelijkheden bij ons door te spreken.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou

We luisteren graag naar jouw verhaal en kijken ernaar uit om samen te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou liggen binnen onze organisatie.

Laat jouw talent niet onopgemerkt blijven.

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van het Automatic Signal-avontuur!